Ivan Ljubičić: Nisam zadovoljan, ali pobjeda je pobjeda

IVAN LJUBIČIĆ je, unatoč pobjedi u meču prvog kola Zagreb Indoorsa protiv Roka Karanušića, bio nezadovoljan prikazanom igrom.

"Bilo je jednostavnije nego što sam očekivao. Nakon što sam ga breaknuo u trećem gemu prvog seta, Roko je shvatio da to neće biti njegov dan, odnosno da će imati vrlo težak posao. Nisam zadovoljan, ni igrom ni servisom, ali pobjeda je pobjeda i moram biti bar malo zadovoljan. - samokritično je izjavio Ljubo.

Na pitanje kako mu se ponovno vratiti u Zagreb, Ljubo odgovara: "Znate, uvijek je lijepo igrati kući, ali tu postoji određeni pritisak s kojim se igrač mora nositi, a koji nije lagan.".

O svom sljedećem protivniku, Austrijancu Koubeku, Ljubo zbori sve najbolje.

"Koubek je vrlo nezgodan protivnik, a uz to i lijevak. Prošle godine sam ga pobijedio dva puta, ali to ništa ne znači. Prošli tjedan on je igrao u Južnoj Africi pa se jedino nadam da je umoran od puta, što bi mi moglo olakšati posao." - napominje Ljubičić.

Ljubičić je zadovoljan i velikim brojem posjetitelja današnjih mečeva.

"Drago mi je što su gledatelji došli u ovolikom broju, ali mi je i žao što im nismo ponudili kvalitetan meč, sa mnogo ritma. Šteta, ali ja sam napravio ono što sam si zacrtao i moram biti sretan." - za kraj je dodao prvi hrvatski reket.

V.B.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara