Ivan Pudar: Sebi ne zamjeram ništa

Ivan Pudar: Sebi ne zamjeram ništa

SADA već bivši strateg Hajduka pojavio se danas na press konferenciji u Hajduku, te izrazio žaljenje što nije ostao dulje na mjestu prvog trenera Hajduka.

"Ali naš je posao takav kakav je. I ja i svi drugi mogli smo više.što se tiče rada ne zamjeram si ništa, ali da smo mogli ostvariti bolje rezultate, mogli smo." - rekao je Pudar ne želeći dalje komentirati razloge svoje smjene.

Na upit vjeruje li da će njegov nasljednik postizati bolje rezultate s momčadi, Pudar je kazao kako bi situacija mogla krenuti na bolje ako napadačima krene te pozvao igrače da se malo više potrude.

"Teško je savjetovati nekome nešto u takvoj situaciji, jer svaki trener ima neku viziju. Međutim, ako me pozove, rado ću pomoći. Zanima i mene kako to sve izgleda s tribina" - prenosi Glas Dalmacije Pudarovu posljednju Pudarovu izjavu s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je smijenjen Pudar"

Trener Samporije Walter Mazzarri, kako prenosi Glas Dalmacije,  u intervjuu za genovski "Radio 19" kazao kako mu je žao što je Pudar smijenjen.

"Jednog dana to se može i meni dogoditi, vrlo često upravo mi treneri plaćamo ceh. Govori se o Zemanu kao nasljedniku? S njim imam odličan odnos, simpatičan mi je, jer voli spektakularan, napadački nogomet." - dodao je Mazzarri.

A.H.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara