Ivanković: Lončarević je najveća zvijezda Osijeka

Ivanković: Lončarević je najveća zvijezda Osijeka

UOČI dolaska Osijeka, na Maksimiru vlada mir i zadovoljstvo. No, upravo idlična situacija i prednost nad Hajdukom profesora Ivankovića tjera da igračima ne dozvoli opuštanje. Pobjede se nižu, ali to se od Dinama i očekuje. No, posljednje minute u Rijeci kao i sam početak susreta u Varaždinu još su jednom pokazale Modrima da se kiksevi događaju.

Mnogi od njih to jako dobro znaju, ali nema ništa loše u tome da se malo podsjete. Dok slažu bodove na konto, nitko nema materijala za prigovore. Zdravko Mamić nije u svom elementu i to je  također jedan od razloga za trenerov široki osmjeh.

"Osijek je često puta znao biti fatalan za Dinamo. Ali vi znate koji su naši ciljevi, više nema smisla ponavljati. Istina je da Lončarević poznaje mnoge Dinamove igrače, ali poznaju ih i mnogi drugi, pa ne mogu do pobjede. Lončarević je trenutno najveća zvijezda Osijeka, ali to ne znači da ih podcjenjujemo." - govorio je Ivanković.

"Moji su igrači svjesni zbog čega su prvi i tu prednost nad Hajdukom ćemo zadržati. Pula može iznenaditi Splićane, kao i svaka druga momčad na gostovanju. Svako gostovanje je potencijalna opasnost, kako za Hajduk, tako i za Dinamo." - dodaje strateg Modrih.

Ivanković je podvukao da Osijek ne smatra najlakšim protivnikom dosad, oni su momčad u formiranju i naravno da osciliraju. "No, protiv Dinama će dati sve od sebe." - dodao je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić bit će u potpunosti spreman za susret, a s treninzima je što posebno veseli, otpočeo i brzonogi Brazilc Etto. No, u udarnoj će se postavi protiv Osijeka vrlo vjerojatno naći Brazilac Sammir, čijim napretkom je Ivanković izuzetno zadovoljan. Što opet znači da na klupu seli Mihael Mikić.

D.R.
Foto: Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara