Ivanković tvrdi: Morales je najbolje Dinamovo pojačanje ikada

"MISLIM da Dinamo boljeg od Moralesa nikada nije kupio. Tu mislim na činjenicu da Moralesa ne moramo čekati, da on može istog trena uskočiti u momčad i dati svoj doprinos.",  izjavio je Dinamov trener Branko Ivanković u razgovoru za SN i dodao još koju lijepu riječ na račun novih pojačanja:

"Morales će definitivno biti pravo pojačanje. Što s tiče Argentinaca, oni su kasnije došli. Ibanez je mlad ima tek 19 godina, a kod Suareza se vidi da je hitar, živ igrač."

Ostatak momčadi također radi po Ivankovićevom ukusu:

"Stariji rade silnim angažmanom i to me jako veseli. U odnosu na prošlu jesen, čini mi se da je Sammir puno motiviraniji, puno agilniji na treninzima, za što postoji nekoliko razloga. Ponajprije taj da je godinu stariji, a i shvatio je da ima konkurenciju koja ga tjera da pokaže koliko vrijedi", rekao je Ivanković za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chago prvi "pick" na defanzivnog veznom

Poziciju koja se ovih dana spominjala kao najtanja, onu defenzivnog veznog, trebao bi popuniti povratnik Mathias Chago.

"Tu je Mathias Chago, koji za sada sve radi bez problema. Tu je i Ante Tomić, a svakako bih želio izdvojiti mladog Milana Badelja, koji pokazuje svakim treningom svoju kvalitetu. On ima motoriku i imat će još bolju, njegovi testovi bili su besprijekorni i pokazalo se koliko mu je značila godina dana koju je proveo u Lokomotivi."

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara