Ivica: Želim medalju s Olimpijskih igara

Ivica: Želim medalju s Olimpijskih igara

IAKO je, sudeći prema posljednjim rezultatima, naš najbolji skijaš daleko od forme u kojoj je nekad pobjeđivao u Svjetskom kupu, najavio je kako s Olimpijskih igara želi medalju.

S obzirom na bol koju je osjećao tijekom sinoćnje utrke, Ivica je kazao kako ima dvije opcije -  odustati ili trpiti bol. Rekao je kako sigurno neće odustati.

Nakon sinoćnje utrke slaloma u Schladmingu, u kojoj se nije uspio plasirati u drugu vožnju, Ivica je izjavio kako na Olimpijskim igrama želi osvojiti medalju.

Kako bi bio što spremniji za OI, koje počinju 10. veljače u Torinu, Ivica će kratko vrijeme prije natjecanja biti u Selcu na rekuperaciji, saznajemo od glasnogovornika Ozrena Muellera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ivica se nakon utrke u Schladmingu uputio u Cortinu, gdje će se rehabilitirati, zatim će ići u Chamonix gdje će voziti superkombinaciju, a onda ide u Selce." - kazao je Indexu Ozren Mueller.

Ivica je nakon sinoćnje utrke u Schladmingu izjavio kako ga je jako boljelo koljeno, što nam je potvrdio i Mueller.

"Kad je normalna podloga, Ivica nema toliko problema, no kad je tako zaleđeno kao što je bilo u Schladmingu, osjeti se jako trenje i tada Ivica osjeća jaku bol. " - kazao je Mueller dodajući kako je snijeg bio pomiješan s vodom, a temperatura je bila -20 Celzijevih stupnjeva, pa je zato podloga bila zaleđena i izuzetno tvrda.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara