Iz Obilića poručuju: Nećemo tužiti Cecu, ona je i dalje naša predsjednica

Iz Obilića poručuju: Nećemo tužiti Cecu, ona je i dalje naša predsjednica

Foto: Alo

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ mora u kućni pritvor i platiti 1,5 milijuna eura zbog malverzacija kod prodaje igrača, no ne treba strahovati od odmazde Obilića, kluba kojem je predsjednica. Ceca je prisvajanjem novca od transfera igrača najviše oštetila Obilić, ali u klubu kažu da neće tužiti Arkanovu udovicu jer je tako odlučila Skupština kluba još 2003.

"Mnogo je uložila u klub i mi ne vidimo zašto bismo je trebali teretiti pred sudom. Uostalom, Skupština je 2003. godine donijela odluku da ne pokreće spor protiv Cece, koja je i dalje naša predsjednica", rekao je sportski direktor Obilića Ljubinko Jevtić za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilić koji je u sezoni 1997./98. bio prvak Srbije u slobodnom je padu posljednjih sedam godina. Danas su tek u petoj ligi, a stadion im održava četvero ljudi.

"Osim mene, još troje je angažirano na održavanju stadiona. Kad ljudi vide kako izgledaju svlačionice i teren, ne mogu vjerovati da je za tako dobro stanje stadiona zaslužno toliko malo ljudi. Obavljam sve poslove u administraciji, a kad me sve to iživcira, spustim se na teren i pokosim travu. To mi je zadovoljstvo i odmor od stresa. Da je sreće da svi klubovi u Superligi imaju jednog Ljubinka, pa da im travnjaci ne budu užasni kao što jesu", kaže sportski direktor Obilića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara