Izraelci nezadovoljni: Vručina se vraća u Hrvatsku?

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

ČELNICI izraelskog Hapoela nisu zadovoljni kupovinom Bojana Vručine, piše Podravski list. Nezadovoljstvo je navodno tako veliko da su se u nekoliko navrata vodili žestoki telefonski razgovori na relaciji Koprivnica - Tel Aviv.

"Čuo sam i ja takve priče, a koliko sam upućen, radi se o mojem problemu s koljenom koji sam imao prošle sezone. Od samog početka nisu bili dovoljno upućeni u stanje s mojim koljenom, ali su me htjeli dovesti svom silom bez obzira na cijenu. Očito rezultati testiranja koljena nisu zadovoljili Upravu kluba, a i trener Eli Gutman mi je rekao da se ne obazirem nego da samo radim koliko mogu i da će rezultati doći sami od sebe", rekao je Vručina za PL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno sam došao u klub koji se bori za naslov prvaka. Prošlo je mjesec dana prilagodbe i svi od mene očekuju golove. Na to mi je ukazao i trener Gutman, a ja se samo nadam da ću već u sljedećem kolu, u ponedjeljak, 8. ožujka, zaigrati u prvoj postavi protiv Hapoela Petach Tikve i postići svoj prvi pogodak", dodao je Vručina.

Iz koprivničkog kluba za sada negiraju ovakve navode, a Markulin je čvrst u svom stavu: "U klubu do sada nismo dobili ni jedan poziv iz Tel Aviva vezan uz navodno nezadovoljstvo čelnika Hapoela".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara