Jakirović nakon šamaranja nokautirao Medića

PREDSJEDNIK NK Zagreba Dražen Medić potukao se s jednim od najboljih "Zagrebaša", Sergejom Jakirovićem. Razlog su navodne optužbe na račun Jakirovića za lošu, odnosno ležernu igru u Splitu.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, igrač i predsjednik potukli su se "iza zatvorenih vrata", a nakon šamaranja i udaraca Jakirović je nokautirao Medića. Policija je nakon "šore" napravila izvještaj i uzela iskaze, a slučaj će najvjerojatnije završiti na sudu.

"Imali smo razgovor, ali nije bilo obračuna, posebice ne u takvom obliku. Jakirevićeva je želja za odlaskom nepremostiva prepreka našem daljnjem odnosu. Od  utorka se on nalazi na transfer listi." - izjavio je predsjednik Zagreba, Dražen Medić.

Razlog svađe bi mogle biti i brojne Jakirovićeve inozemne ponude, uz to što je na Poljudu promašio penal u utakmici u kojoj je Hajduk pobijedio rezultatom 3:2. Jedan od njegovih suigrača je izjavio: "Neće nikom sada biti lako izvoditi jedanaesterac."

Prema pisanjima "Jutarnjeg" Jakirović će u četvrtak pregovarati s predstavnicima Paschinga iz Austrije, a kako stvari stoje, Jakirović će gotovo sigurno napustiti Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara