Janica: Bit ću spremna za sezonu

IAKO su austrijski sportski novinari Janičinu karijeru procijenili gotovom, jer smatraju da se od posljednje operacije neće uspjeti oporaviti, "Snježna kraljica" najavljuje povratak na snijeg već početkom rujna.

Janica boravi u Selcu na rehabilitaciji od posljednje operacije, a dr. Vlasta Brozičević kaže: "Janica je svjetski fenomen i prava sportašica, pozitivna je i kooperativna, shvatila je da mora biti krajnje disciplinirana. Drukčije ne ide, uostalom, svaki je povratak bio hod po mukama i disciplina je ključna za uspjeh."

Poznata po nediscplinini i tvrdoglavosti tijekom čestih oporavaka, Janica se u posljednje vrijeme, shvativši ozbiljnost situacije, smirila.

Naša najbolja skijašica će u Selcu provesti još najmanje tjedana dana, a kako piše Jutarnji list, nakon pregleda u Schrunsu, gdje je operirana, Janica seli u svoju ljetnu bazu - na Mljet.

Štake Janica nosi sa sobom svugdje - samo ne u vodu: "Štake moram koristiit još dva tjedna. Tako je planirano i toga se pridržavam."

"Plivam dovoljno dobro, ne brinite se"- izjavila je Janica, te dodala da se njezin brat Ivica nalazi na Odisejevom otoku, ali da nije baš sigurna kojim intenzitetom trenira: "Ne znam znate li, ali tamo je sa svojom djevojkom Caroline Lalive i prije bih rekla da se odmaraju."

Ivica će se uskoro u društvu ostalih reprezentativki, Nike i Ane, uputiti na treniranje u švicarski Zermatt, a Janica, kojoj skije jako nedostaju, kaže: "Što mogu nego čekati 3. rujna kad ću i ja smjeti skijati. Važno je da sve bude OK i u tom slučaju uvjerena sam da ću biti potpuno spremna za sezonu."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara