Janica: Moram pobijediti na Sljemenu

Janica: Moram pobijediti na Sljemenu
NAŠA najbolja skijašica fenomenalnim se rezultatima vratila u sam vrh svjetskog skijanja nakon duge pauze, a nakon utrke u austrijskom  Zauchensseu ovog vikenda izjavila je kako će biti najsretnija pobijedi li na Sljemenu pred svojima navijačima.

Janica je u novinarskom centru na pitanje novinara postoji li za nju neki prioritet u ovom trenutku – osvajanje Svjetskog kupa ili Svjetsko prvenstvo u Bormiu, rekla kako nikako ne smije zabrljati na Sljemenu.

“Znam da svaka osoba u Hrvatskoj tad očekuje moju pobjedu i bit će katastrofa budem li druga. Znate i sami da rezultatski nikada ništa ne obećavam, no tada nemam rezervni plan. Samo da bude snijega, pa da možemo danima prije trenirati ondje, a ne u Innerkremsu.” - prenosi Vjesnik Janičinu izjavu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša najbolja skijašica dodala je kako joj je napokon sezona zanimljiva, te da će u vrhu ukupnog poretka tijekom sezone sigurno biti mnogo uspona i padova.

“Pärson je ovog ljeta gotovo isključivo trenirala spust i takav je plan njezinih trenera logično doveo do situacije da je slabija u slalomu i veleslalomu. Savršeno je to iskoristila Tanja Poutiainen, koja pobjeđuje gdje god se pojavi. Inače je jako draga i simpatična djevojka, ali što je previše, previše je. Pa, toliko nisam ni ja pobjeđivala, odnosno barem sam samo "privatizirala" slalom. A ona je odlučila pomesti konkurenciju i u veleslalomu! “ - komentirala je Janica trenutno stanje u vrhu Svjetskog kupa, te je dodala kako će se trenutno vodećoj trojki, među kojom je i ona, sigurno pridružiti i Renate Götschl.

Naravno, spomenula je i ostale hrvatske skijašice, te je rekla kako će Hrvatska sigurno sve češće imati više predstavnica među prvih 10 u utrkama Svjetskog kupa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara