Janica odustala od tajnog plana povratka u profesionalno skijanje!

Janica odustala od tajnog plana povratka u profesionalno skijanje!

NEKOĆ najbolja svjetska skijašica, Janica Kostelić, odustala je od povratka profesionalnom skijanju iako je prema tajnom planu svog povratka trebala nastupiti na utrci u njemačkom Ofterschwangu 27. siječnja. Jutarnji list saznaje da je uzrok odustajanja od cijele priče medijska pompa koja bi nastala po njezinu povratku, a na koju (još uvijek) nije spremna.

O povratku Snježne kraljice pisalo se još početkom godine kada se govorilo da bi se Janica gotovo sigurno trebala vratiti tijekom sljedećeg Svjetskog kupa. Navodno je Kostelić već isprobavala skije na kojima je trebala nastaviti svoju prerano završenu karijeru, a čitavu priču podržavao je otac Ante kojem je njezino povlačenje najteže palo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilog istinitosti ovakvim navodima ide i činjenica da je Janica čitavo vrijeme lagano skijala održavajući dobru fizičku formu, a vrlo je često i pratila svog brata Ivicu na njegovim utrkama Svjetskog kupa. Jutarnji saznaje da je najveća hrvatska sportašica u posljednji čas odustala od povratka, a hoće li se za povratak odlučiti u budućnosti, tek je za vidjeti. Nema sumnje da bi hrvatska, ali i čitava svjetska sportska javnost, s nestrpljenjem dočekala povratak "Snježne dive".

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara