Janica u suzama: Žao mi je, ali idemo dalje

Janica u suzama: Žao mi je, ali idemo dalje

JANICA KOSTELIĆ u suzama je izjavila kako joj je žao što je odustala. Iako se slikala s navijačima koju su ju pokušali razveseliti, na Janičino lice nije dolazio smiješak.

"Nisam imala tremu, ali bi bolje bilo da sam je imala. Zajahala sam vrata na koja sam bila upozorena prije utrke", rekla je Janica u izjavi za HTV dodajući kako se nada da će iduće godine biti bolje. Janica je dodala kako je ovo sigurno jedna od najtežih utrki slaloma u Svjetskom kupu.

Po riječima njenog brata Ivice ovakve greške se na slalomu često događaju, a "jahanje vratiju" malo je tko tijekom vožnje primjetio. "Gotovo 95 posto skijaša došlo bi do cilja, ali kod Janice nije bilo šanse da nastavi vožnju nakon greške, jer je tako odgajana", rekao je Ivica Kostelić aludirajući na posljednju utrku muškog slaloma kada je Talijan Rocca jednom skijom prošao je izvan vratiju, no kao da se ništa nije dogodilo doskijao je do cilja i slavio prvo mjesto. Kamere su zatim pokazale što se dogodilo i Rocca je bio diskvalificiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Ivica i Janica nadaju se kako bi već iduće godine Sljeme moglo dobiti utrku muškog slaloma Svjetskog kupa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara