Je li Modrić haptefobičar: Kevin Keegan svakog tko mu se približi dira po licu

TRENER Newcastlea Kevin Keegan ima jedan čudan poremećaj. Naime, svakoga tko mu se približi na manje od pola metra, on mora dirati po licu.

Od svoje 19 godine, Keegan je razvio fetiš spram raznoraznih facijalnih dodira, tapšanja i maženja, što mu je pomoglo da nekažnjeno i pod izlikom pozdrava i srdačnosti svakog miluje i dirka po obrazima.

Uslijed toga, formalna rukovanja i suptilna kimanja glavom sasvim je zanemario kao takova, štoviše ona su u njegovoj svakodnevnoj tjelesnoj interakciji potpuno iščezla.

"Ulazak u privatno područje" ne voli baš svatko, stoga se čini opravdanim što Modrić nije htio doći u Newcastle, iako je njihova ponuda bila bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je siguran da nema tih novaca za koje bi dopustio da ga svaki dan dodiruju po licu. Možda je haptefobičar, odnosno gaji strah od ljudskog dodira.

Pogledajte gore galeriju Keegana u akciju, uistinu je impresivna.

Dodajmo kako su se mnogi izgubili u toplini njegovih dlanova, a među njima su i neka velika velika imena poput Shaya Givena, Damiena Duffa, Robbieja Fowlera, Alija Benarbije, Michaela Owena, Gianluce Viallija, Sun Jihaija, Terryja Venablesa, Avrama Granta, Arsene Wengera i Roya Keanea.

Vedran Buble

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara