JEDRENJE: ARAPOVU, MIŠURI I HAJDINJAKU NAGRADE "JEDRO MORA"

Mate Arapov u konkurenciji seniora, Marin Mišura u kategoriji mladih, te posada Jonathana II kormilara Darka Hajdinjaka kod krstaša dobitnici su nagrade "Jedro Mora" koju od ove godine najboljim hrvatskim jedriličarima dodjeljuje magazin More. L

Ocjenivački sud sastavljen od uredništva časopisa More, izbornika hrvatske jedriličarske reprezentacije Ivana Kureta i novinara koji prate jedriličarski sport izabrao je pobjednike u velikoj konkurenciji, budući da je prošla godina bila izuzetno uspješna za hrvatske jedriličare. Sam izbor je zamišljen tako da su se o nominacijama prvo izjasnili jedriličarski klubovi, a potom je žiri izabrao pobjednike.

Doprvaku Europe sa lanjskog prvenstva u "laseru" Splitu i hrvatskom olimpijcu Mati Arapovu pripalo je "Veliko jedro Mora", svjetskom juniorskom prvaku u "finnu" i petoplasiranom sa seniorskog prvenstva ove klase Marinu Mišuri dodijeljeno je "Malo jedro Mora", dok je Darko Hajdinak primio nagradu "Krstaš Mora".

Nagrade su dobitnicima uručene na zagrebačkom Velesajmu posljednjeg dana Sajma sporta i nautike uz nazočnost brojnih uglednika iz jedriličarskog sporta.

(Hina) xrš yrš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara