Jedvaj promijenio iskaz nakon sastanka sa Štimcem?

Jedvaj promijenio iskaz nakon sastanka sa Štimcem?

NOVINARI Večernjeg lista neslužbeno su saznali kako se Štimac prije jučerašnjeg saslušanja sastao sa Feljanom, Jedvajem, Novakom i Novoselom, a nakon toga je Jedvaj rekao kako ga Štimac nije udario.

Zanimljivo je da je sat vremena prije saslušanja član Izvršnog odbora HNS-a i direktor Varteksa Nevenko Herjavec novinarima nudio okladu da će Jedvaj poreći pljusku, pišu Sportske novosti.

Čini se kako će Štimac proći nekažnjen zbog pljuske sucu Jedvaju u utakmici Rijeka – Hajduk, jer je Jedvaj to porekao, a ostali suci "nisu baš dobro vidjeli što se dogodilo".

Tako je, pišu Sportske novosti, Feljan već skoro bio u svlačionici pa nije ništa vidio, Novak je malo zaostao pa niti on nije ništa vidio, a Novosel je vidio "nešto, ali ne dovoljno detaljno da bi nešto tvrdio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Štimac u prostorijama HNS-a izvrijeđao je novinare nazvavši ih smradovima, a komisiji je rekao da Jedvaj ne bi nastavio utakmicu da ga je zaista udario.

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza zbog mijenjanja iskaza nije donijela odluku o konačnoj kazni Štimcu, pa će tako do daljnjega vrijediti mjesečna suspenzija zbog sumnje da je na poluvremenu utakmice Rijeka-Hajduk, koja je odigrana 10. travnja, fizički napao pomoćnog suca Jedvaja.

Iskaze o događaju još moraju dati predstavnici NK Rijeke, voditelj osiguranja na utakmici i redari koji su u tunelu bili nazočni prilikom tog događaja.

Predsjednik Komisije Ante Tomaš izjavio je kako Komisija nije donijela odluku zbog kontradiktornosti u izjavama nekih sudionika incidenta i onoga što je zapisano u zapisniku, prenosi Večernji, dodajući kako su optužbe u zapisniku puno teže. Odluka o slučaju trebala bi biti donesena u ponedjeljak.

Izvor fotografije: Sportnet, autor Davor Sajko

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara