Joey Didulica: Dobio sam prednost nad zlatnim Sergijom Romerom

Joey Didulica: Dobio sam prednost nad zlatnim Sergijom Romerom

GDJE JE nestao Joey Didulica? Vratar koji se 2006. godine oprostio od dresa "zemlje svojih predaka", dugo se oporavljao od ozljeda koje mu je pukim slučajem nanio njegov dobar prijatelj Jason Čulina tijekom susreta AZ Alkmaara i PSV-a.

Iako je trebao biti out svega nekoliko tjedana, oporavak se rastegnuo kroz čitavu sezonu te je Didulica snagu skupljao u rodnoj Australiji, gdje je i trenirao. U igru se vratio tek nakon 17 mjeseci i branio je poput Petera Cecha, s kacigom na glavi.

30-godišnji vratar danas je na novom početku. U razgovoru za nizozemske medije poručio je da među vratnice ide ove nedjelje te da mu je trener Louis van Gaal ukazao prednost nad novopečenim olimpijskim pobjednikom Sergijom Romerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuvat ću Alkmaarov gol u prvoj utakmici sezone, i to mi je priopćio naš trener. Kako će se stvari dalje odvijati? Naravno, nemam nikakve garancije da ću i dalje imati takav status. No, bitno je da se pokažem u dobrom svjetlu, jer tko igra dobro, taj i nastupa. Fizički se sjajno osjećam i spreman sam za novu sezonu."

D.C
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara