Još jedna tužba protiv Hajduka

KADA je u kolovozu 2004. godine potpisao trogodišnji trenerski ugovor s Hajdukom, Blaž Slišković je bio sretan samim time što je ugovor težak 270 tisuća eura, odnosno 90 tisuća eura godišnje.

Ipak, trenerska suradnja između Bake i Hajduka prekinuta je nakon samo sedam mjeseci i 19 odigranih utakmica kada je Slišković otišao sa klupe "Bilih". Isplata bivšeg trenera nije učinjena kako je Slišković želio i kako su mu čelnici splitskog kluba obećavali:

"Neće biti puna cifra, ali naći ćemo se na pola puta", govorio se tada.

Obećanja su postala pusta priča odgovornih sa Poljuda te se Blaž Slišković odlučio za tužbu koju, u pravnom smislu, za njega vodi poznata splitska odvjetnica odvjetnica Doris Košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik Hajduka Mirko Klarić ograđuje se od ovakvih potraživanja te u telefonskom razgovoru za Index napominje: "Nama iz sadašnjeg vodstva Hajduka nije jasno kako može postojati obveza prema bilo kojem bivšem treneru, jer u slučaju otkaza, prekida, ili nečeg drugog, sklapa se sporazumni raskid ugovora kojim se definiraju svi parametri toga čina".

Na pitanje o tome kako je Slišković izjavio da ima usmenu garanciju o isplati oko pola navedenog iznosa, Klarić odgovara: "To ja ne mogu komentirati, jer on ima obećanje od nekog prije, a ne od nas."

Razvoj situacije između bivšeg trenera i kluba očito ćemo pratiti u još jednom (od mnogih) sudskom postupku koji će se voditi protiv Hajduka.

R.J.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara