Kaka: Hrvatska igra odličan nogomet

BRAZILSKI reprezentativci Kaka i Dida slažu se u tome da je Skupina F predstojećeg SP-a u Njemačkoj, u kojoj će snage odmjeriti s Hrvatima, vrlo nezgodna.

Kaka, 23-godišnji reprezentativac Brazila i nogometaš Milana pun je dojmova koje je stekao za vrijeme boravka u Splitu sredinom kolovoza ove godine, kada je Brazil gostovao na Poljudu.

"Bili smo ljetos u Hrvatskoj i moram reći da me Split impresirao ljepotom, osjeti se da grad ima neku posebnu dušu. Ljudi su nas toplo dočekali, bili smo zadivljeni pažnjom. A da o ljepoti vašeg mora i ne govorim, bilo mi je prekrasno. Jednom ću doći na ljetovanje, čim uhvatim vremena, u Italiji vašu obalu izuzetno vole." - kazao je Kaka u razgovoru s novinarom Sportskih novosti.

"Hrvati su na mene ostavili jako dobar dojam. Znam vaš nogomet još sa SP-a u Francuskoj. Igrali ste sjajno, mogli ste do kraja. U Splitu je bilo također dobro, vidi se da vaši znaju igrati, a atmosfera je bila prava nogometna. Dojmovi su stvarno dobri, o svemu." - dodao je Kaka.

Kaka je kazao kako su nedavno razgovarali o Skupini F te da su zaključili kako je "vrlo nezgodna".

"Hrvatska je po tradiciji nezgodan protivnik, u što smo se i sami uvjerili. Australija će biti silno motivirana da napravi dobar rezultat nakon 30 godina koliko nije bila na SP-u, a Japan smo upoznali na Konfederacijskom kupu i vidjeli da imaju velike potencijale. Nezgodni su i zbog činjenice da ih vodi legenda Brazila, Zico, koji nogomet ima u malom prstu. Svi će oni biti motivirani da nam zagorčaju život, zato moramo biti maksimalno koncentrirani." - zaključio je Kaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Milana i brazilske reprezentacije Dida, dijeli mišljenje svog sunarodnjaka da Skupina F nije nimalo laka.

"Uvijek se za skupinu u kojoj je Brazil kaže kako je za nas laka. To nam je sudbina, ali svi znamo da su Hrvatska, Australija i Japan dobre reprezentacije koje će biti jako motivirane protiv nas." - izjavio je Dida.

"U Splitu je bilo jako dobro. Publika nas je odlično primila, čak su skandirali naša imena. Ne sjećam se više imena igrača, ali momčadski ste ostavili na mene dobar dojam. Nadigravate se, to je lijepo." - dodao je Dida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara