Kaka razmišlja o napuštanju Serie A!

"VRIJEDI li nogomet svega ovoga", upitao se Kaka nakon novih tragičnih slučajeva u Italiji, dodavši kako će napustiti Serie A, ukoliko se ovakve stvari nastave događati.

Zvijezda Milana i brazilske reprezentacije napomenuo je kako je uistinu nesretan i šokiran viđenim huliganizmom prošli vikend u Italiji, zbog čega je između ostalog prekinuta utakmica Atalante i Milana nakon samo sedam minuta.

"Bio sam iznimno tužan jer sam i sam jednim dijelom bio žrtva navijača koji su prekinuli utakmicu pa nisam mogao igrati. Uistinu jedno tužno iskustvo. Nešto treba napraviti, ovako se ne može dalje. Ovo je socijalni problem, koji ide mnogo dublje od nogometa, a na kraju ispaštaju igrači. Odgodili su utakmice, prvenstvo je prekinuto, zapravo takoreći nikada ni ne znamo kada ćemo igrat, a moramo trenirat i stalno bit spremni", osvrnuo se Kaka protekle događaje.

Brazilski as napomenuo je kako bi uistinu mogao napustiti Italiji jer su mu ovakve situacije dozlogrdile

"Da, mogao bi napustiti Milan. Ne zato što to želim jer mi je ovdje super, ali ako se ovakve stvari opet dogode, počet ću se pitati vrijedi li to svega ovoga i uživam li  zapravo u onome što radim", napominje Kaka.

Prijezir prema nasilju Brazilac vuče iz svoje domovine, gdje je strah od otmice prožet kroz djetinjstvo sve djece

"Mnogo obitelji i djece, koji su potencijalni ciljevi otimača žive u strahu na stadionu, a tako je i s mojom obitelji",  tužno će Kaka.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara