Kaka: Real Madrid je danas veći klub od Milana

Totalsport
Foto: AFP

KAKA, 27-godišnji brazilski nogometaš, jedan od najboljih na svijetu, nalazi se u epicentru prije, a bit će tako i za vrijeme ogleda Lige prvaka između Real Madrida i Milana.

Danas je Kaka predvodnik Reala, a sve do ovog ljeta je bio ključni čovjek Milana čiji je dres nosio od 2003. godine. Na konferenciji za novinare u utorak ponudio je novinarima, pak, nekoliko zanimljivih razmišljanja.

"Real je u ovom trenutku veći nogometni klub od Milana. Razlika? Neću govoriti o igračima, već o svemu što je oko kluba. Uz Real stoje navijači i sve strukture u svakom detalju, a kod Milana to više nije bio slučaj u posljednje vrijeme", rekao je Kaka i nastavio:

"Milan je europski gigant, no u posljednje dvije godine smo bili nemoćni igrati protiv najjačih klubova u Europi. Stvari su se tada promijenile."

Kaka je potvrdio da mu ipak neće biti "svejedno" igrati protiv bivšeg kluba, iako...

"Kada ispod svega podvučem crtu ipak sam ja profesionalac, a sada nosim dres Reala. I moram napraviti apsolutno sve što znam kako bi pobijedio suparnika, zvao se on čak i Milan."

Isto tako, Kaka je komentirao igre svog sunarodnjaka Ronaldinha koji je u Milan došao uz pompozne najave, ali ih nije potvrdio na samom travnjaku.

"Ronaldinho je genijalac s loptom, ali očito mora pronaći pravu motivaciju kako bi u Milanu bio na jednakoj razini kao u Barceloni. Ne znam koji su njegovi problemi i zašto igra slabije sada, ali on je uvijek opasnost, kakav god se pojavi na travnjaku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara