Kapetan japanske reprezentacije zainteresirao Dinamo

SVESTRANI kapetan japanske nogometne reprezentacije Tsuneyasu Miyamoto zainteresirao je Dinamove čelnike, no kako doznajemo iz kluba, zasad se radi samo o dobroj ideji.

Na igrača japanske Gamba Osake Dinamovom dopredsjedniku Zdravku Mamiću ukazao je naš nogometni stručnjak Ivica Osim, trener JEF Uniteda koji je u utorak u turskoj Antalyji izgubio s 4:0 u prijateljskoj utakmici s liderom hrvatskog prvenstva.

"Do spominjanja njegovog imena je došlo na večeri na kojoj su prisustvovali Ivica Osim, Zdravko Mamić i Josip Kuže. Naravno, razgovaralo se o nogometu, pa je spomenuto i ime dotičnog igrača." - pojasnio nam je Siniša Jagodić, član Uprave Dinama, zadužen za odnose s javnošću.

"To je za sada ostala samo jedna dobra ideja. Osim je za njega imao puno riječi hvale, a i Kuže ga se sjeća iz doba kada je bio trener u Japanu." - dodao je Jagodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dinamo je već imao japanskog igrača u svojim redovima. Radilo se o Kazuyoshi Miuri, čiji se dolazak s vremenom pokazao kao promašaj. U Japanu je, pak, u vrijeme Miurinog boravka u Dinamu prodano na tisuće Modrih dresova, a u Zagreb su dolazili japanaski novinari i navijači, kako bi ga vidjeli na djelu

Prijelazni rok je gotov, a eventualni dolazak Miyamotoa u Zagreb, morat će pričekati ljeto. Sigurno je i to da će japanski kapetan ovog ljeta zainteresirati i druge klubove, budući da će predvoditi japansku reprezentraciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Nadamo se samo kako 18. lipnja u Nuernbergu neće briljirati.

D.R./S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara