Kapetan Sampdorije: Znamo da nas u Splitu čeka uzavrela atmosfera

SERGIO VOLPI pred gostovanje u Splitu poručuje: "Spremni smo. Znamo da nas u Splitu očekuje vruća atmosfera i da će biti teško, ali ćemo pokazati snagu Sampdorije"

Uoči susreta s "hrvatskom momčadi Igora Tudora", na službenim stranicama kluba iz Genove je objavljen razgovor sa Volpijem koji je uvjeren u pozitivan ishod splitskog gostovanja.

"Znamo da se susrećemo s jakom momčadi. Biti će to teška utakmica, no dobro smo se pripremili, jednako kao što ćemo se pripremati i za druge utakmice. U Split idemo s uvjerenjem da ćemo dati sve od sebe i igrati najbolje što možemo, jer smo svi dobro odradili treninge i u četvrtak navečer ćemo doći spremni da pokažemo što znamo".

Na Sampdorijinoj stranici podsjećaju da će Poljud  "vrući Hajdukov stadion",  biti popunjen do posljednjeg mjesta:  "Nedvojbeno, to će osigurati dobru atmosferu no nećemo dozvoliti da nas to zatekne nespremne, za nas je to sad već završen posao, dat ćemo sve od sebe da se kući vratimo s pozitivnim rezultatom".

Burgas i Split, dvije postaje na putu za Europu

Nakon iskustva u Burgasu, gdje su odnijeli pobjedu protiv Černog Mora, samopouzdanje i apetiti momčadi su narasli: "Da, ali ovo je posve drugačija priča, zadatak će biti puno teži. U svakom slučaju, odličan je osjećaj vratiti se u Kup UEFA-e"

"Nedostajati će nam Palombo"

Angelo Palombo, jedan od nositelja igre je diskvalificiran: "Itekako će nam nedostajati, no dati ćemo sve od sebe i u četvrtak demonstrirati snagu sa nekim novim igračima. To su sve zanimljivi dečki pred kojima je sjajna budućnost". Ipak, imaju problema s napadačima:  "Problem je samo u kondiciji. Utakmice s kojima smo započeli ove godine su u fizički i psihički teške. Kada imamo dobre protivnike, onda se tek vidi njihova prava kvaliteta", rekao je kapetan Volpi.

"Ne razgovaramo o Cassanu"

Napadačke poteškoće bi trebale biti umanjene dolaskom Antonia Cassana, ali Palombo tvrdi kako se o tome u momčadi zasad ne govori. "Svi smo potpuno koncentrirani na Split, utakmicu koja nas tamo očekuje i na trenerove upute momčadi koja će tamo igrati. Za priču o novim igračima ima vremena"

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara