Kardinal Bozanić primio hrvatsku zlatnu rukometnu momčad

ZAGREBAČKI nadbiskup kardinal Josip Bozanić danas je primio hrvatsku rukometnu reprezentaciju s predsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza Željkom Kavranom, trenerom Linom Červarom i kapetanom "zlatne momčadi" Slavkom Golužom na čelu.

Kapetan Slavko Goluža, nakon susreta u Nadbiskupskom dvoru koji je bio zatvoren za novinare, rekao je kako je zahvalio uzoritom kardinalu Josipu Bozaniću na ugodnom dočeku i na tome što je našao vremena da uz božićne i novogodišnje blagdane primi rukometnu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rekao je kako im je kardinal Bozanić čestitao na osvojenom zlatu na Svjetskom prvenstvu u Portugalu te im zaželio puno sreće u daljnim natjecanjima te, uz blagoslov, puno zdravlja i uspjeha.

"Meni osobno i svim igračima to je velika čast i vidjelo se na nama da smo presretni", rekao je Goluža, naglasivši kako je susret s kardinalom posebno lijepa stvar u njegovoj igračkoj karijeri.

"Velika mi je čast što sam mu u prigodnom govoru zahvalio u svoje i u ime igrača", napomenuo je, izrazivši posebno zadovoljstvo današnjim posjetom Nadbiskupskom dvoru i susretom s kardinalom Bozanićem.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara