Karlović ne želi igrati za reprezentaciju

Karlović ne želi igrati za reprezentaciju

IVO KARLOVIĆ u prvom kolu US Opena za protivnika je imao Tima Henmana, igrača kojem tradicionalno ne odgovaraju hrvatski igrači. Nažalost, Karlović se nije uspio upisati na listu hrvatskih igrača koji su Britancu zagorčali život.

Karlović je bio vrlo blizu pobjede. Vodio je 2:1 u setovima, ali nije imao snage za više. Meč je trajao 3 sata i 37 minuta.

Nakon meča Karlović je s novinarima porazgovarao o svojim planovima do kraja godine, a zanimljivio je da je napomenuo kako neće igrati Davis cup u Rijeci. Kao glavni razlog naveo je izbornika Pilića koji ga je, navodno, povrijedio mnogo puta svojim izjavama i nepotrebnim kažnjavanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi ljubitelji tenisa sjetiti će se Karlovićevog i Karanušićevog noćnog izlaska u Metzu, ali Karlović tvrdi da je on u to doba bio u krevetu i da je ta priča laž. Ipak, za taj, navodni, izlazak naši reprezentativci kažnjeni su s po 1000 dolara svaki.

Na pitanje da li se zauvijek oprašta od reprezentativnog dresa, Karlović je odgovorio negativno. Ali, dok je Pilić izbornik, "diva sa Šalate" u reprezentaciji nećemo gledati.

Kako se nama čini to bi moglo biti jedno duže razdoblje jer upravo je Pilić reprezentaciju izvukao iz "rupe bez dna", te ju je vratio u sam vrh svjetskog tenisa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara