Katanec: Hrvatska je zasluženo prva, samo to treba potvrditi u Skopju!

IZBORNIK makedonske reprezentacije, Srećko Katanec,  objavio je danas popis reprezentativaca na koje će računati u kvalifikacijskim susretima protiv Hrvatske i Izraela.

Na listi koja sadrži 22 igrača, našlo se mjesta i za dva stara-nova imena, Bobana Jančevskog, koga se sjećamo još iz Varteksa i Artima Shaquirija. Katanec od ove dvojice iskusnih igrača očekuje da pridonesu dobroj atmosferi u momčadi.

O Bilićevoj momčadi Katanec nije htio previše govoriti iako je istaknuo kako je Hrvatska zasluženo na čelu kvalifikacijske skupine što je dokazala kvalitetom i konstantom.

"Hrvatska zaslužuje mjesto na kojem se nalazi u skupini koja je po meni najjača od svih, ali to će morati i dokazati ovdje u Skopju."

Na ostatku popisa nema iznenađenja i Katanec će se osloniti na već provjerene igrače koje je koristio i do sada u kvalifikacijama.

Vratari: Miloševski (Enozis), Pačovski (Rabotnički) i Georgievski (Vardar);

Obrana: Sedloski (Mattersburg), Mitreski (Cottbus), Lazarevski (Groclin), Grnčarov (Gent), Novevski (Mainz), Popov (Levadiakos), Vajs (Rabotnički)

Sredina terena: Šumulikoski (Bursaspor), Grozdanoski (Omonia,), Tasevski (Levski), Trajanov (Černomorec), Položani (Koblenz), Jančevski (Enozis), Šakiri (Škendija)

Napadači: G. Pandev (Lazio), Stojkov (Debreceni), Maznov (Tom), Ristić (Jeonbuk), Naumovski (Mattersburg).

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara