Kladionice Ljubičiću daju velike šanse za osvajanje Masters Cupa

Kladionice Ljubičiću daju velike šanse za osvajanje Masters Cupa

KLADIONICE na Internetu daju relativno mali koeficijent za oklade da će Ivan Ljubičić osvojiti Masters Cup u Šangaju.

Prema Internet kladionicama Coral, BluesQ i Stan James, Ivan Ljubičić je među tri favorita za osvajanje turnira najboljih osam tenisača na svijetu.

Prvi je, očekivano, Švicarac Roger Federer, čiji se koeficijent kreće između 1.50 i 1.90, ovisno o kladionici. Koeficijent na Federera ne treba čuditi, jer je posljednje dvije godine osvajao Masters Cup, a ove godine ima omjer 77:3.

Federera slijedi mladi Španjolac Rafael Nadal, čiji se koeficijent kreće između 2.50 i 3.0.

Podsjetimo, radi se o prvom i drugom tenisaču svijeta koji su ove godine osvojili svaki po 11 turnira.

Ivana Ljubičića, kojem će ovo biti prvi nastup na Masters Cupu u karijeri, kladionice vide kao trećeg kandidata za osvajanje turnira. Koeficijent na Ljubičića kreće se između 7.0 i 10.0 (na 1 uloženu kunu dobitak 7, odnosno 10 kuna).

Razlog tome je fantastična Ljubičićeva forma - u posljednjih pet turnira na kojima je igrao plasirao se u čak četiri finala, a dva je osvojio, u Beču i Metzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrto mjesto zauzeo je veteran Andre Agassi, kojem će ovo biti 13. nastup na Masters Cupu, a "do kraja" je otišao 1990. godine pobijedivši u finalu Stefana Edberga. Kladionice na Agassia su oko 11.0.

U drugoj skupini su David Nalbandian (između 16.0 i 33.0) i Nikolaj Davidenko (između 33.0 i 50.0), dok se najmanje šanse daje Gastonu Gaudiu (između 33.0 i 50.0) i Guillermu Coriji (između 33.0 - 66.0).

Treba napomenuti da su na ATP ljestvici Agassi, Coria i Davidenko bolje plasirani igrači od Ivana Ljubičića.

Sudeći prema procjenama stranih kladionica, Ljubičić bi trebao završiti treći, ali većini je poznato da termin "trebao bi" vezan s kladionicma malo znači.

No, iznenađenja uvijek postoje, a nadamo se da će nam ga ovog puta prirediti upravo Ljubičić.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara