Kladite se iz svog doma

AKO STE ljubitelj sporta i klađenja a ne da vam se otići do kladionice pravo rješenje za vas je Sportingbet internet kladionica na ovoj adresi

Radi se o online kladionici koja je vodeća u svom poslu, a uz kladionicu na razne sportove Sportingbet nudi i druge proizvode kao što su online Vegas casino, poker uživo, backgammon i internet zabavne igre.

Online Sportingbet kladionica nudi veliki izbor sportova i načina na koje se možete kladiti. Između ostaloga, u ponudi su nogomet, košarka, rukomet, tenis, boks, moto sport, baseball, ragbi, hokej na ledu, biciklizam, konjske trke itd.

Korisnicima iz Hrvatske svakako će biti najzanimljivija Hrvatska nogometna liga i utakmice Lige prvaka.

Nudi se mogućnost klađenja tijekom utakmice, a korisnici se mogu kladiti na konačni rezultat, na zbroj golova, sljedeći korner, žuti karton, odnosno na gotovo sve što možete zamisliti.

Uplata kod Sportingbeta najisplativija je uplata i nesumnjivo je da njezini igrači ostvaruju i najveću zaradu. Otvaranje Sportingbet računa je besplatno. Što se tiče uplata, prijavljeni korisnici ih izvršavaju u valuti koju su izabrali kod otvaranja računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportingbet račune moguće je obnoviti putem kreditnih kartica, Western Uniona i uplatom putem banke. Korisnici koji namaju kartice uplate mogu izvršiti putem paysafe bonova. Sportingbet pokriva sve vaše troškove uplate i isplate sredstava.

Nove korisnike očekuje do 100 eura Welcome Bonusa, dok već postojeći korisnici svaki mjesec mogu dobiti do 50 eura Member Bonusa. Mega poklon ide članovima koji se registriraju i naprave prvi depozit u visini od 500 eura. 

Ako ste početnik u klađenju, i najbolje se ne razumijete u online sistem klađenja, detaljne upute možete pronaći na Sportingbet službenim stranicama, kao i odgovore na pitanja koje korisnici najčešće postavljaju.

Dakle, ne čekajte, nego posjetite Sportingbet kladionicu i počnite zarađivati na osnovu poznavanja sporta.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara