Klarić: Ne damo Rukavinu za manje od tri milijuna eura

ANTE RUKAVINA je pred potpisivanjem za Dinamo, čekaju se samo završni pregovori i zadnji detalji oko transfera. Zdravko Mamić je danas došao iz Kijeva gdje je ukrajinskom Dinamu prodao Ognjena Vukojevića te će danas rješavati stvari oko prelaska Hajdukova napadača u redove najvećeg rivala.

Osim toga, u cijeloj priči začuđuje činjenica da je se splitski klub spreman odreći usluga brzonogog napadača za samo milijun eura. Po već viđenom scenariju "kupi jeftino pa bogato udaj", Zdravko Mamić će za navedenu cifru dovesti Rukavinu, afirmirati ga u Dinamu kao vrsnog igrača, a onda ga prodati za deseterostruko veću cifru. No, dopredsjednik Skupštine Hajduka, Mirko Klarić, otkrio nam je da poljudska uprava ne želi dati Rukavinu u bescjenje.

Na naš upit misle li na Poljudu da je dobro što izravno pojačavaju glavnog rivala koji im je ovo prvenstvo ionako pobjegao tridesetak bodova prednosti, dopredsjednik Skupštine nam nije htio odgovoriti.

"Rukavina će napustiti Poljud, međutim još nije odlučeno gdje će otići. Hoće li to biti Dinamo, ne mogu govoriti u ovome trenutku. Njegova cijena je oko tri milijuna eura i klub ga neće dati ispod te cifre", rekao je Mirko Klarić za Index.

Klarić: Rukavina je ultimativno zatražio raskid ugovora

Također, Klarić navodi da je Hajduk htio ispuniti sve obveze prema igraču, međutim da Rukavina, eto, želi ultimativno napustiti klub.

"Razgovori su u tijeku, ali još ništa nije riješeno. Informacije kojima raspolažete su na razini špekulacija. Rukavina je ultimativno zatražio raskid ugovora i mi ne želimo zadržavati nezadovoljnog igrača. Klub je na početku sezone razgovarao o dotičnom igraču i bio spreman ispoštivati dogovor te mu između ostalog i kupiti stan, međutim Rukavina je odlučio da želi otići", smatra Klarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontaktirali smo i igračeva menadžera, Sinišu Šošu, međutim gospodin "nemam komentar" nam je rekao kako nema ništa reći te da će danas razgovarati sa čelnicima Hajduka.

Ivanković: Rukavina bi u Dinamu sigurno napredovao

U međuvremenu, novi trener Dinama Branko Ivanković već razmišlja o tome kako će mu se Rukavina najbolje uklopiti u momčad i na kojoj poziciji.

"Rukavina je ogromni nogometni talent koji treba još raditi kako bi bio pravi igrač. U Dinamu bi trenirao kvalitetno, radio u ozbiljnom klubu koji je odlično organiziran te bi u Maksimiru sasvim sigurno napredovao. On može igrati čistog napadača, a može biti iza napadača na lijevoj ili desnoj strani", rekao je Ivanković.

Osim toga, Dinamo je saznao i odštetu koja Rijeka traži za mladog veznjaka Anasa Sharbinija. Cijena je paprena - sedam milijuna eura plus Dario Jertec.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara