Klasnić uspješno operiran

NAŠ REPREZENTATIVAC Ivan Klasnić uspješno je operiran u njemačkoj klinici gdje mu je presađen bubreg.

Operacija, koja je trajala nekoliko sati, je završila oko 18.45 sati, rekao nam je obiteljski odvjetnik Klaus Peter Horndasch.

"Upravo sam razgovorao s profesorom koji je operirao Ivana. Sve je proteklo u najboljem redu i transplantacija je izvršena uspješno. On se još nije probudio iz narkoze, a očekujemo da će se probuditi oko 20 sati" - dodao je Horndasch.

"Mi smo vrlo optimistični i ne bojimo se za Ivanovo zdravlje. U vrhunskim je rukama i očekujemo da će operacija biti gotova oko 19 sati. Naravno s dobrim rezultatima" - rekao je u razgovoru za Index Horndasch oko 16 sati ne želeći otkriti tko je Klasniću darovao bubreg niti u kojoj se bolnici vrši operacija.

U bolnici ispred operacijske sale Klasnića je čekala njegova supruga, koja je također, prema riječima njegova odvjetnika očekivala pozitivan ishod operacije.

"To je zasad sve što vam mogu reći." - dodao je Klasnićev odvjetnik.

Najave o Klasnićevom povratku na teren u roku od 3 do 6 mjeseci pomalo su preoptimistične, budući da nakon presađivanja bubrega slijedi jako složen proces oporavka i terapija protiv odbacivanja presađenog organa, i pitanje je hoće li Klasnić ikad više zaigrati nogomet.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara