Klose u tajnim pregovorima s Bayernom?

NJEMAČKI su mediji povezali reprezentativnog napadača Miroslava Klosea s prelaskom u minhenski Bayern, nakon što je Werderov igrač uočen na tajnom sastanku u hotelu u Hanoveru s Bayernovim trenerom Ottmarom Hitzfeldom i generalnim direktorom Ulijem Hoenessom.

Sobu u hotelu je navodno rezervirao netko iz Hoenessovog ureda, ali pod lažnim imenom kako informacije o sastanku ne bi procurile u javnost. Nagađa se kako je Bayern za Klosea spreman ponuditi 15 milijuna eura.

No, Bayern će u svojim naporima da nagovori Klosea na selidbu u Munchen imati žestoku konkurenciju. Prema informacijama španjolskih dnevnih novina Sport, za njemačkog se reprezentativca zanima i španjolski prvak Barcelona.

"Nismo primili nikakvu ponudu, ali znamo da je Barcelona zainteresirana. No, u ovom trenutku nemamo financijskih problema koji bi nas natjerali da prodamo Klosea", prenio je Radio Catalunya izjavu Werderovog predsjednika Juergena L. Borna.

Nešto drugačijeg mišljenja je Werderov sportski direktor Klaus Allofs, koji smatra da Kloseov odlazak ne bi bio prevelik udarac za klub. "Ukoliko Miro želi otići, nije to nikakva katastrofa. Ne vjerujem da bi to puno utjecalo na naš napad", rekao je Allofs, prenosi Eurosport.

Werderov trener Thomas Schaaf jučer je izjavio kako se nada da će Klose ostati u klubu, ali svjestan je kako je to svakim danom sve manje moguće. Tome u prilog govori i činjenica da je Klose nedavno raskinuo ugovor o najmu kuće u Bremenu pa je očito da planira selidbu. Ali koja mu je točno destinacija saznat ćemo tek na ljeto kad se otvori transfer tržište.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara