Kluivert napušta Valenciju

Kluivert napušta Valenciju

BIVŠI nizozemski reprezentativac, Patrick Kluivert, koji je prije četiri-pet godina bio vrlo uspješan napadač Barcelone, a u zadnjih nekoliko sezona znatno slabije zapažen u Newcastleu i Valenciji, u potrazi je za novim klubom.

Trener Valencije Quique Sanchez Flores nije samo Kluiverta izostavio s popisa putnika u ljetni kamp u kojemu će pripremati momčad za novu sezonu, ali za razliku od talijanskog trojca, Marco Di Vaio, Bernardo Corradi i Stefano Fiore, koji su također stavljeni na led, Kluivert je odmah objavio da traži novi klub. S obzirom da je Valencia ovih dana otkupila od Liverpoola Fernanda Morientesa, Nizozemac je shvatio da je postao nepotreban u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No da bi našao novi klub Kluivert najprije mora biti posve zdrav, a on to nije otkako je prošlog ljeta došao u Valenciju iz Newcastlea, jer je za nju tijekom cijele prošle sezone odigrao samo 202 prvoligaške minute. Njegovo desno koljeno temeljto je oštećeno, a čini se da mu funkcioniranje nije popravila ni operacija koja je obavljena u veljači.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara