Knavs i dalje ne trenira

NITI nakon drugog dana priprema za dvoboj s Hrvatskom izbornik slovenske nogometne vrste Bojan Prašnikar nema razloga za zadovoljstvo.

Jedan od ključnih igrača slovenske obrane, Sandi Knavs i dalje netrenira zbog ozljede butnog mišića. Ozljeda očito nije sasvim sanirana iako je Knavs zaigrao drugo poluvrijeme za Kaiserslautern na gostovanju protiv Hanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Problema s ozljedom ramena ima vratara Marko Simeunovič, a Nastja Čeh nije trenirao posljednjih pet dana zbog problema s mišićem koji veže kuk.
Mladen Rudonja punom će parom moći trenirati tek u srijedu, a lakše se ozlijedio i Adem Kapič. I dok Knavs za sada mora mirovati, situacija sa Simeunovičem još uvijek je nejasna. Iako več 14 dana odlazi na terapiju, magnetska rezonanca je pokazala da je ligament ramena potrgan. No, Prašnikar bez obzira na zdravstvenu situaciju sa Simeunovičem nema namjeru zvati novog čuvara mreže.

"Bez obzira na silne probleme s ozljedama nadam se da ćemo u Zagrebu postići pogodak. Pogodak na gostovanju omogućio bi nam realne izglede za plasman na EP," smatra Prašnikar.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara