Koch: Dinamovi reprezentativci mogu nadomjestiti Ćorluku i Dudua

Koch: Dinamovi reprezentativci mogu nadomjestiti Ćorluku i Dudua

"NIJE još uvijek gotovo sa  Domžalama, večeras trebamo ponoviti predstavu iz prve utakmice, pa ćemo onda razmišljati o Werderu", izjavio je iskusni Dinamov vratar Georg Koch u intervjuu za njemački Kicker.

Koch je ipak optimističan uoči uzvratne utakmice u Maksimiru, ali također misli da je Dinamo mlada, kvalitetna i potentna momčad koja nije bez izgleda i u srazu s Werderom.

"Dinamova prednost je to što je sezona ranije počela, momčad se duže vrijeme uigrava i već je u natjecateljskom ritmu. Uspjeli smo napraviti neke pomake prema naprijed, unatoč utakmicama i putovanjima napredujemo svakim treningom, a utakmice igramo gotovo svaki treći dan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koch je posebno istaknuo pokretača momčadi, mladog kapetana Luku Modrića za kojeg smatra da je jedan od najvećih talenata u Europi na poziciji veznog igrača.

"U Dinamu igra dosta hrvatskih reprezentativaca, uključujući i one do 21 godine, tako da ima potencijala da se zvijezde koje su napustile klub posljednjih dana, a tu mislim da Eduarda koji je otišao u Arsenal i Ćorluku koji je otišao u Manchsester City, nadomjeste."

M.P.
Foto:S.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara