Kostelić 11. na treningu spusta u Beaver Creeku

Foto: AFP

NA DRUGOM treningu spusta u američkom Beaver Creeku Ivica Kostelić osvojio je 11. mjesto. Prva tri rezultata ostvarili su austrijski skijaši. Najbrži je bio Hannes Reichelt s vremenom 1:43.64. Za sedam stotinki sporiji bio je Matthias Mayer, dok je treće mjesto osvojkio Klaus Kröll s 26 stotinki zaostataka.

Švicarski veteran Didier Cuche, koji je trenutno vodeći u ukupnom redoslijedu sa 180 bodova, te je bio najbrži na treningu u srijedu, ovoga puta je ostvario peto vrijeme s 82 stotinke sporijim vremenom od Reichelta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ivica Kostalić je u srijedu bio 21. na trenungu, a dan kasnije je osvojio 11. mjesto, sa sekundom i 20 stotinki zaostatka za najbržim. Natko Zrnčić Dim zauzeo je 57.mjesto s zaostatkom od +3.26.

U Beaver Creeku će se u sljedećih sedam dana održati čak pet muških utrka. ''Regularni'' spust u petak počet će u 19 sati po našem vremenu. Nakon toga je u subotu na rasporedu super-G, a u nedjelju veleslalom.

Potom će u utorak skijaši odraditi još jedan veleslalom, a u četvrtak i slalom. U pitanju su utrke prebačene iz francuskog Val d'Iserea, koje su se trebale održati 10. i 11. prosinca, ali su otkazane zbog toplog vremena i nedostatka snijega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara