Kovač: Shvatio sam da u Europi više ne mogu pomoći Dinamu

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

ROBERT KOVAČ otkrio je razloge odlaska u mirovinu. Jednostavno kaže, nakupilo se dosta toga i shvatio je kako u europski utakmicama ne može pomoći Dinamu.

"Da, gotovo je, bilo je dosta. Davno sam uzeo vrijeme da sve posložim pred sebe kako bih donio odluku, konačnu, koja će značiti moj budući nogometni ili nenogometni život. Nakon svega, malo zbog umora, a malo zbog godina, na koncu i zbog motivacije koja nije baš velika, shvatio sam da u nadolazećim domaćim i europskim utakmicama ne mogu pomoći Dinamu. To su bili razlozi zbog kojih sam prelomio i donio odluku, takvu kakva jest", rekao je u razgovoru za SN Robert Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je nekih nagovaranja, nekih sugestija, ali nisam se dao slomiti. Odluka je konačna i ne bi imalo smisla bilo što mijenjati. Sve drugo moglo bi biti kontraproduktivno, no ozbiljni smo ljudi i čovjek mora akceptirati i mišljenja drugih", dodao je.

Kovač je također istaknuo kako nikada nije govorio protiv Jurčića, koji je navodno upravo zbog njega dobio otkaz u Maksimiru.

"Nikad nisam rekao niti jednu riječ protiv Jurčića, niti prije niti poslije njegovog odlaska iz Dinama! Što smo pričali u Sheratonu? Jurčić mi je rekao da nikada nije u javnosti rekao ništa protiv mene, i da su to sve špekulacije i izmišljotine. Eto, vidite, razlog njegovog odlaska iz Dinama nije Robert Kovač. Niti on, a niti ja tada, nismo znali da ću otići nedugo iza njega", za kraj će Kovač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara