Kraj trakavice u Karlovcu: Pamić u subotu vodi momčad protiv Varaždina

Foto: Bruno Konjević / Cropix

ČINI se kako je situacija oko Igora Pamića otišla predaleko i Uprava kluba odlučila je popularnom treneru ukinuti suspenziju izrečenu prije samo dva dana.

> Karlovački urnebes: Igrači na tajnoj lokaciji, Pamić novinarima plaća put u inozemstvo, gdje će se testirati na droge

> Video - Cirkus s Paminjom: Želi javni test na droge, policija ga opet zaustavila, igrači raskidaju ugovore

Podsjetimo, Pamića je Disciplinska komisija suspendirala jer ga je policija zaustavila sa 0,57 promila alkohola, a odbio je i test na drogu zbog sumnje da mu netko smješta. Tim optužbama pridodana je i ona kako je Pamić nagovarao igrače da ne potpišu izjavu kojom bi se odrekli svega što im klub duguje, što su i trener i igrači opovrgnuli.

Jutros je, javlja Radio Mrežnica, Pamić bio na pregovorima s Upravom koja mu je ukinula suspenziju. Sastanku, međutim, nije nazočio predsjednik kluba Stjepan Turković koji se zbog cijele situacije našao u nemilosti navijača koji traže njegov odlazak. Ukidanje suspenzije, tvrdi isti izvor, nije promijenilo mišljenje KN Gademzi koji i dalje očekuju Turkovićevu ostavku. Tijekom dana navijači će na nekoliko mjesta u Karlovcu skupljati potpise za smjenu Turkovića i direktora Zdravka Marčetića.

Konačni dogovor: Pamić u subotu vodi klub, ali plaća 10 tisuća kuna i potpisuje klubu karticu dugovanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se kako je Pamić potpisao pet točaka/zahtjeva koje mu je postavila Uprava, no KAportal doznaje da je predsjednik Turković poludio kada je čuo za ukidanje suspenzije te je dojurio na stadion i nastavio pregovore s Pamićem.

Na koncu, i to se uspješno završilo - ostala je na snazi odluka o ukidanju suspenzije, dok će Pamić (u subotu ga čeka ogled s Varaždinom) morati platiti kaznu u iznosu od deset tisuća kuna, a kako prenosi KAportal, potpisao je karticu dugovanja što će u skoroj budućnosti učiniti i svi prvotimci kluba.

Pet točaka koje su stavljene pred Pamića:

1. u potpunosti je odbio potpisati Sporazum između NK”Karlovac” i Igora Pamića o prihodima i rashodima za 2010.godinu,
2. odbio je potpisati ugovor o smanjenju osobnog dohotka s 50 na 35 tisuća kuna,
3. odbio potpisati svaku mogućnost dogovora oko nastupanja u medijima i samostalnoj djelatnosti,
4. u razgovoru s igračima je odbio potpisati karticu istih za 2010.godinu,
5. odbio razmotriti prijedlog Uprave NK”Karlovca” koja inzistira na tome da se što više igrača iz omladinskog pogona NK”Karlovca” uključi u nastupe prve momčadi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara