Kranjčar ipak ne ide u Milan

Kranjčar ipak ne ide u Milan

UNATOČ najavama Davora Šukera, jednog od menadžera Nike Kranjčara, mladi kapetan zagrebačkog Dinama najvjerojatnije će barem još neko vrijeme ostati u Hrvatskoj.

HTnet.hr prenosi izjavu generalnog direktora AC Milana, Arieda Braide: "Milan je institucija i zna se tko što radi u klubu. Klub vodi politiku, a trener momčad. Znamo vrijednosti Nike Kranjčara, ali trenutačno nas ne zanima. No tko zna, možda jednog dana ipak Niko dođe na San Siro".

Nešto slično izjavio je i Marko Naletilić, zastupnik Milana za istočnu Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O odlasku Kranjčara u Milan ne znam ništa. Znam da je u Gazzetti dello sport objavljen tekst o Niki, no to što se objavi u novinama ne mora uvijek biti točno, jer ponekad i gotov posao zna propasti. Kako moj otac i ja već gotovo dva desetljeća zastupamo Milan na ovim prostorima, budite uvjereni da bih prvi znao da Milan želi Kranjčara." - izjavio je Naletilić za Večernji list.

"U Milanu znaju za Niku, no nikada me nitko od čelnika kluba nije pitao nešto konkretno, nešto što bi se zvalo početak posla." - dodao je Naletilić.

Objektivno gledajući, vjerojatno je i bolje da Niko još neko vrijeme provede u Dinamu, naročito uzmu li se u obzir ovosezonske ambicije čelnika maksimirskog kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara