Kranjčari na Hvaru grade školu nogometa

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar otkrio je da će na parceli koju je Niko dobio od Ignacija Zaninovića pokraj Starigrada otvoriti školu nogometa. Poručuje da Barić i Ivić moraju priznati da i on nešto zna, a za Mamića kaže da s njim nikada ne bi surađivao.

Zlatko Kranjčar Sportskim novostima je otkrio kako na darovanoj parceli na otoku Hvaru, veličine oko 2.000 metara četvornih uz more namjerava sagraditi igralište i pripadajuće objekte, bazu za obuku mladih nogometaša.

Želi da on i Niko jednog dana obučavaju klince, koji će moći naizmjenice udarati loptu i plivati.

Kranjčar kaže da mu je Dinamo u srcu, a da vremenu ostavlja povratak u Maksimir. Na pitanje bi li se odazvao Mamićevu pozivu Kranjčar odgovara: "Ne bih. S tim čovjekom ne bih surađivao, to je nemoguća misija. On je glede Nike odlučio, a kad te dirne u nešto što ti je najdraže oprosta nema".

Za Niku priželjkuje karijeru u inozemstvu, posebno navija za Bayern.

Kako kaže, s Ottom Barićem ostaje prijatelj, ali on i Ivić bi, s obzirom na godine, trebali znati da i on nešto zna. Ističe da prihvaća savjete, ali ne i način na koji mu ih serviraju. Kranjčar zaključuje da je svjestan što treba poduzeti da bi igra bila bolja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara