Krešić: Onaj jedanaesterac nije postojao

Krešić: Onaj jedanaesterac nije postojao

NOVI Hajdukov trener Sergije Krešić odradio je prvu utakmicu sa svojom momčadi. Iako su neki očekivali čudo, ono se nije dogodilo. Hajduk je remizirao sa Sampdorijom (1:1), ali i ispao iz Kupa UEFA.

"Sama utakmica imala je faze inicijative i jedne i druge momčadi. Imali smo nekoliko dobrih prilika, ali nažalost samo se golovi broje." - započeo je Krešić obraćanje novinarima nakon utakmice.

"Mislim da smo ipak stajali nešto bolje na terenu nego ranije." - smatra on te dodaje kako je Sampdoria opet igrala zatvoreno, ali da svaka momčad igra onako kako joj odgovara da postigne što bolji rezultat.

"Sigurno je da nas čeka još puno posla da bi se približili onome što Hajduk zaslužuje." - dodaje Krešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje igrače brani, pogotovo bokove koji su igrali loše prvo poluvrijeme: "Svako ima pravo na loš dan, a oni su se neosporno trudili. Zamor igrača bio je vidan i na tome još moramo poraditi. Bili smo fizički inferiorni i kao Hajdukovac ne mogu biti zadovoljan. S druge strane moji igrači su se vratili nakon šoka od primljenog pogotka, koji po mojim saznanjima nije ni postojao."

"Vratili smo se protiv jedne jake talijanske momčadi, ali je onda nedostajalo snage za završnicu. Na kraju mislim da je Sampdoria u 180 minuta dobila više nego je zaslužila." - zaključio je Krešić.

Iz Genove: Vedran Buble
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara