Kristina Koznick oduševljena sljemenskom utrkom

Kristina Koznick oduševljena sljemenskom utrkom

AMERIČKA skijašica Kristina Koznick u svom je online dnevniku izrazila oduševljenje "Zlatnim medvjedom", a cijeli je događaj opisala riječju "nevjerojatno!".

"Wow, kakva noć! Atmosfera na Sljemenu bila je predivna!" – započinje svoj dnevnički unos Kristina, koja je na Sljemenu osvojila izvrsno drugo mjesto.

"Ako bilo tko misli da je skijanje dosadno, neka dođe na Sljeme sljedeće godine. Utrka se pretvorila u jedan veliki party, navijači su bili tako uzbuđeni i sretni. Navijali su za svaku curu koja je skijala dobro, bez obzira na to iz koje je zemlje." – piše Koznick, ne skrivajući oduševljenje nezaboravnom atmosferom na skijaškoj utrci koju je posjetilo nevjerojatnih 25,000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A da stvar bude još bolja, skijaška strana bila je također odlično pripremljena. Snijeg je bio tako dobar da je mogla pobijediti i cura koja je startala s 30-e pozicije. Govoreći s pozicije natjecateljice, uvjeti nisu mogli biti bolji." – dodala je američka skijašica.

"Ne mogu dovoljno nahvaliti utrku na Sljemenu. Bilo je to predivno iskustvo a činjenica da sam osvojila drugo mjesto bila je samo šlag na torti." – zaključila je Koznick.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara