Kuže: Anderson je majstor za gol, siguran sam da smo dobili velikog igrača

Kuže: Anderson je majstor za gol, siguran sam da smo dobili velikog igrača

DINAMOV trener Josip Kuže na svečanom potpisivanju ugovora Coste Andersona i maksimirskog kluba nije krio zadovoljstvo.

"Kad sam prvi put vidio kazetu s njegovim golovima, spontano sam zapljeskao." - kazao je Kuže na početku obraćanja okupljenim novinarima.

"Reagirao sam emotivno jer, baš kao i svi, volim vidjeti atraktivne golove, a nakon toga sam racionalno razmislio i donio sud. Naime, mi smo tražili točno taj profil igrača. Anderson je igrač šesnaesterca, koji će, da se tako izrazim, cijeli svoj život provesti u 16 metara." - ustvrdio je Dinamov trener.

"Možda će neki kazati da se Anderson premalo kreće, ali ja imam dovoljno iskustva da mogu tvrditi da mu je to kvaliteta." - dodao je Kuže, pa nastavio pričati o Brazilčevim kvalitetama.

"Racionalno se postavlja, ima odličan pregled kaznenog prostora, a baš kao i svi brazilski igrači, ima izraženu individualnost i može proći u situaciji jedan na jedan. Ima brze i dobre reakcije, pravi je majstor za gol." - kazao je trener "Modrih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odabrali smo upravo takvog igrača koji će se dobro uklopiti u momčad, koja dosta kombinira u samoj završnici. Sto posto sam siguran da je Anderson veliki igrač." - ustvrdio je Kuže.

Dinamov trener kazao je kako Anderson, baš kao i svi igrači koji dođu u novi klub, mora proći određeni period prilagodbe, te kako će trebati poraditi da fizičkoj pripremljenosti Kuže je dodao kako je njegova želja da Dinamo u budućnosti igra s tri napadača. Radi se, naravno, o Eduardu, Bošnjaku i Andersonu.

"I za kraj, želim mu puno uspjeha u Dinamu." - zaključio je Kuže.

N.B.
Foto: N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara