Kuže: Ja sam kockar na lošem glasu

ČINI SE da se u Maksimir vraća dobro raspoloženje uoči nove sazone. Trener Josip Kuže na spomen Bijelog dugmeta čak je zapjevao prve taktove pjesme "Bitange i princeze", ubacivši stih: Ja sam kockar na lošem glasu...

Dinamovci će, kao piše Novi list, danas imati priliku vidjeti kako to izgleda kada je stadion Maksimir ispunjen od vrha do dna. Posve je jasno da će koncert "Bijelog dugmeta“ biti posjećeniji od svih "Dinamovih“ utakmica prošle sezone, i to kada se sve zbroje zajedno.

Da se nešto u sezoni koja nadolazi promijeni pobrinut će se novi trener Josip Kuže, koji će u slijedećih mjesec dana od "starih" i novih igrača napraviti momčad koja će biti sposobna osvojiti naslove. 

Kako je već poznato, u Maksimir uz Zorana Mamića i Dumitrua Mitua, stići će i povremeni bolivijski reprezentativac Diego Cabrera. Cabrera je, osim za reprezentaciju, igrao i za najbolji bolivijski klub Bolivar. U posljednje dvije sezone bolivijske lige Cabrera je s dva različita kluba osvajao titulu nacionalnog prvaka. Igra na poziciji ofenzivnog veznog ili napadača. Cabrera je u Dinamo trebao stići prije šest mjeseci ali je transfer zapeo na "tehničkim detaljima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada ima čiste papire može potpisati ugovor s Modrima i to, kako je najavljeno, na dvije godine.

U Dinamo stiže i standardni reprezentativac Kenije Bernard Mwalalla, koji je prošlu sezonu odradio u Ugandi, a zbog "Dinama“ je na čekanje stavio transfer u Ruandu. Prije nego što mu eventualno bude ponuđen ugovor, Mwalalla će morati odraditi probu.

Osvrćući se na nastupe u Ligi za ostanak Kuže je komentirao: "Meni se čini da je momčad bila previše statična. Zbog toga im želim usaditi pokretljivost, a to se ne može napraviti u laganom ritmu“. Na spomen „Bijelog dugmeta“ Kuže je čak i zapjevao prve taktove pjesme „Bitange i princeze“, ubacivši stih: „Ja sam kockar na lošem glasu....

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara