Kuže: U Splitu ćemo vidjeti pravi dvoboj Kranjčara i Modrića

DINAMOVA ekspedicija vratila se s zimskih priprema u Španjolskoj i Turskoj prilično idilično raspoložena. Tome nije razlog samo proljetna klima koja ih je pratila na dalekim destinacijama, nego i uvjerenje da će u nedjelju slaviti na Poljudu, kako su rekli Indexovoj ekipi u zagrebačkoj zračnoj luci.

Izvršni dopredsjednik modrih Zdravko Mamić nije krio zadovoljstvo odrađenim u prvenstvenoj pauzi:
"U Turskoj je bilo prekrasno, imali smo sve moguće uvjete za rad, ali i dvije dosta jake utakmice, protiv uglednih protivnika; Kopenhagena i Jeff Uniteda, koje smo apslovirali uvjerljivim pobjedama." - referirao je Maminho uz razvučeni osmjeh.

"Nemamo ozlijeđenih igrača i bilo bi lijepo da ovakva situacija potraje što duže. Po prikazanom  u Španjolskoj i Turskoj sve je odlično, ali sada treba nastaviti tako i u prvenstvu." - nije se dao maksimirski Don Quijote uspavati na lovorikama.

Josip Kuže također isijava zadovoljstvom nakon priprema u luksuznom turskom "resortu":
"Uradili smo dobar posao, ali imali smo i vrhunske uvjete. Dogradili smo tehničke detalje i sretni odlazimo u Split u nadi da ćemo ostvariti dobar rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo popraviti efikasnost napada i u tome  smo uspjeli. Dotjerujemo i poboljšavamo igru protiv bunkera. Ima prostora za napredak, jer naš cilj je igranje u Europi." - priznao je Kuže.

"Dobre igre na pripremama me nisu iznenadile, ali prvenstvene utakmice su nešto drugo. Veseli me utakmica u Splitu, bit će to pravi spektakl."

Kad smo ga upitali o mogućem dvoboju dva velemajstora, Modrića i Nike, samo se zagonetno nasmijao: "Kranjčar i Modrić će se sudarati na terenu, bit će to pravi dvoboj."

Z.A.,D.R.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara