Lacković: Pucamo na zlato!

Lacković: Pucamo na zlato!

HRVATSKI rukometaši neposredno nakon utakmice najavili su kako će u sljedećoj utakmici s Rusima ponoviti dobre igre te ponovili kako idu po dugo očekivano zlato.

"Jučer smo igrali u grču, s dozom opreza, no danas smo pokazali da možemo, odično odigrali i sad idemo puni samopouzdanja na Rusiju." - kazao je Renato Sulić.

Slavko Goluža, koji je imao stopostotan učinak s crte sedam metara i u izvođenju sedmeraca odlično zamijenio Džombu kazao je kako je uvijek spreman dati svoj obol.

"Dao sam mali doprinos izvodeći sedmerce. Imao sam dobru koncentraciju. Uvijek sam za reprezentaciju spreman dati svoj doprinos." - kazao je veteran Goluža.

"Rusi su uvijek Rusi, igrali u bilo kojem sastavu. Neugodan su protivnik, skup su pojedinaca koji igraju čitavu sezonu skupa i bit će nam jako teško. Ipak, ako ćemo ponoviti današnju igru, možemo se nadati dobrom rezultatu. Uz ovako dobru obranu nemamo se čega bojati." - zaključio je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaženko Lacković najviše riječi hvale imao je za obranu, za koju smatra da je 85 posto igre naše reprezentacije.

"Obrana je jučer bila perfektna, a danas savršena. Ne znam da li bi mogla biti još bolja. U napadu napravimo još 15 posto i uvijek ćemo ostvariti ovakav rezultat." - kazao je Lacković.

"Nismo umorni, a moja ozljeda je prošlost. Danas je bilo bolje, moramo rast iz utakmice u utakmice. Došli smo po zlato i forma nam mora rast. Neželimo biti bahati, ali nakon današnje igre, pucamo samo na ono najsjajnije." - dodao je.

"Drago mi je da je napad funkcionirao. Našli smo se na kavici, dogovorili nege stvari i to smo danas ostvarili i na terenu. Balić je izvodio stvari koje nisu sa ovoga planeta." - nadovezao se Davor Dominiković te zaključio: "Ruse smo jednom pobijedili i imamo lijek za njih, a to je - borba."

S.H./HTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara