Ladić objavio popis za utakmicu protiv Bugara

U-21 nogometna reprezentacija Hrvatske, 3. rujna u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u svojoj grupi igra protiv Bugarske u Sofiji.

Izbornik mlade reprezentacije, koji je primio čestitke za uspješan debi u selektorskoj ulozi od glavnog tajnika HNS-a, Zorislava Srebrića, objavio je imena igrača za ovaj iznimno bitni kvalifikacijski ogled.

Bugari nas dočekuju u pobjedničkom ozračju, jer su prošle srijede u susretu naše skupine pobijedili Ukrajinu u gostima sa 3:0. Osim sjajnog Valerija Božinova, novog golgetera Juventusa, koji je tada dva puta pogodio mreržu domaćina u Kievu, Ladić je posebno podcrtao veznjake Jankova i Palankova.

Kandidati za utakmicu s Bugarskom: Subašić, Šimić., Mujdža, Lozo, Vukman, Vučko, pokrivač, Glavina, Bartulović, Jertec, Buljat Jurica, Brkljača, Sharbini Ahmad, Vručina, Bušić, Rivić, Mandžukić, Dinjar, Ipša, Ćorluka, Papa.

Tri dana poslije utakmice s Bugarskom, Hrvatska igra kod kuće protiv treće reprezentacije u skupini, Ukrajine.

Kvalifikacijski dio se igra tako da su mlade europske reprezentacije raspoređene u 14 skupina po tri reprezentacije, gdje sve reprezentacije igraju po jednom sa suparnicima iz skupine, a pobjednik skupine odlazi u doigravanje koje se igra u studenom. Sedam pobjednika susreta play-offa, u kojem se igraju i uzvratne utakmice, odlazi na EP koje se u lipnju 2007 igra u Nizozemskoj, gdje im se priključuju domaćin.

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara