Lamb: Bokšić je još uvijek naš igrač, ali sumnjam da će igrati

Lamb: Bokšić je još uvijek naš igrač, ali sumnjam da će igrati

IZVRŠNI direktor Middlesbrougha Keith Lamb izjavio je u ponedjeljak engleskim novinarima kako su u klubu svjesni toga da je Alen Bokšić vjerojatno odigrao svoju posljednju utakmicu za Boro iako službeno ugovor još uvijek nije prekinut.

´Ne znam hrvatski, stoga vam ne mogu sa sigurnošću reći što je Bokšić izjavio (za hrvatski tisak). Znam samo ono što je prenio britanski tisak. Razgovarao sam s njegovim savjetnicima i oni su također u određenoj mjeri bili iznenađeni onim što je objavljeno u novinama´, kazao je Lamb.

´Trenutno, Alen je još uvijek igrač Middlesbrougha i tako će još biti neko vrijeme. Njegov ugovor vrijedi do 30. lipnja, a razgovori o njegovoj budućnosti slijede. Kad postignemo rješenje, to ćemo i objaviti´, izjavio je Lamb.

´Svjesni smo Bokšićevih godina i nema sumnje da ćemo uskoro sjesti za stol i dogovoriti što učiniti, mislim na razdoblje koje preostaje do kraja sezone´, istaknuo je Lamb i dodao: ´Alen je trenutno ozlijeđen, ali je još uvijek registriran kao naš igrač. Mislim da njegov boravak u Middlesbroughu ide polako kraju. No, još nije završio´.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje da li misli da će Bokšić više ikad obući dres Middlesbrougha, Lamb je odgovorio: ´Vjerojatno ne´.

Bokšić je stigao u engleskog premierligaša 2000. godine iz Lazija za 2,5 milijuna funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara