Lavička: Dinamova ofenziva je za nas nepremostiv problem

Lavička: Dinamova ofenziva je za nas nepremostiv problem

TRENERU Sparte Vitezslavu Lavički nakon utakmice s Dinamom nije bilo druge nego priznati da su gosti iz Zagreba kvalitetnija ekipa.

"Nakon 0:0 u Zagrebu, očekivali smo tešku utakmicu. Moram reći da je naš protivnik bio bolji, iako su obje utakmice završile neriješeno, Dinamo prolazi dalje zbog golova u gostima. Čestitam im na tome."

Sparta je imala 2:1, međutim Dinamo je uspio preokrenuti na 2:3. Česi su do kraja utakmice uspjeli izjednačiti, ali ne i zabiti pogodak koji bi ih odveo u Ligu Uefe.

"Uspjeli smo se vratiti u utakmicu nakon što smo primili gol, no naša pogreška je omogućila Dinamu da zabije drugi gol. I kad je bilo 2:3, vjerovali smo da možemo preokrenuti. Krenuli smo u napad, ali nismo uspjeli zabiti gol za vodstvo. Dinamo je vrlo dobar u ofenzivi i to je za nas nepremostiv problem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lavička je na kraju još jedanput priznao da je Dinamo bolji.

"Znali smo da će Dinamo kazniti svaku pogrešku, a mi smo dosta griješili. Ovo je razočaravajući rezultat za nas i navijače, ali protivnik je bio kvalitetniji", rekao je koji je na pitanje je li mu ovo posljednja utakmica na klupi Sparte rekao:

"Ne mogu vam odgovoriti."

M.Pa.
Foto: sport.cz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara