Le Guen: Rangersi trebaju Pršu

Le Guen: Rangersi trebaju Pršu

TRENER koji je naslijedio Alexa McLeisha u ponedjeljak će se naći s Dadom Pršom kako bi porazgovarao o njegovoj budućnosti u klubu. Bit će to njihov prvi susret, budući da je Paule Le Guen tek u nedjelju došao u Glasgow.

Francuz je zainteresiran za napadača bečke Austrije Filipa Sebu, no u Beču odbijaju njihovu ponudu.

"Pokušavamo dovesti još jednog napadača, no ne smijemo pogriješiti." - kazao je francuski taktičar.

Le Guen u ponedjeljak ima razgovor s Dadom Pršom, te braničem Marvinom Anfreadom i veznjakom Hamedom Namouchijem. Sva trojica su igrala na Svjetskom prvenstvu te su imali malo duži odmor. Francuski strateg s njima želi usaglasiti planove za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam im da ćemo se naći u ponedjeljak i očekujem da će se pojaviti. Trebamo igrače poput njih, te želim da se što prije vrate." - kazao je trener Rangersa.

"Sretan sam s napadačima koje već imamo, Krisom Boydom, Dadom Pršom, Thomasom Buffelom i Nachom Novom, no trebali bi još nekoga." - kazao je Le Guen, koji je priželjkivao dolazak Zinedina Zidana, ali i priznao: "Volio bih da dođe, no to je tek moj san."

Dado Pršo bi trebao zaigrati u prijateljskim utakmicama protiv Middlesbrougha i Boltona u sklopu priprema za novu sezonu. Rangersi prošle sezone nisu uspjeli obraniti naslov, te su ostvarili pravo nastupa u Kupu UEFA-e.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara