Lehman suspendiran zbog posjeta Oktoberfestu

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NJEMAČKInogometni prvoligaš Stuttgart suspendirao je svog vratara Jensa Lehmana nakon što se 39-godišnji veteran odlučio malo proveseliti na Oktoberfestu.

Lehman tako neće igrati u srijedu u utakmici njemačkog kupa protiv Lübecka, a o eventualnoj daljnjoj kazni će odluka tek biti donesena.

Nekadašnji čuvar mreže Schalkea, Borussije Dortmund i Arsenala je nakon subotnjeg poraza Stuttgarta protiv Kölna (2-0) otišao sa suprugom Conny u München na festival piva. Nije poznato je li tamo previše popio, ali je u društvu u kojem je bio i skijaš-skakač Sven Hannawald, ostao do ponoći. Pritom se i nepromišljeno fotografirao, a kad su slike izašle u novinama, trener Stuttgarta Markus Babbel je odlučio reagirati i odstraniti ga iz momčadi.

"Želim u četvrtak sastanak s Jensom i direktorom kluba Horstom Heldtom, nakon toga ćemo vidjeti što dalje", izjavio je Babbel.

Sâm Lehman je, pak, svoj izlet nazvao - dobrotvornom akcijom.

"Moj posjet Oktoberfestu je bio dio humanitarnog događaja i planiran je duže vrijeme. Ipak, nije bio u dogovoru s klubom i zato prihvaćam kaznu", izjavio je Lehman za Bild.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara