Leko: Niko je prošao kalvariju u Dinamu

VEZNJAK Hajduka i hrvatski reprezentativac Ivan Leko, svojevremeno je kazao kako nikad ne bi zaigrao u Dinamu, ali se do današnjih dana ipak predomislio. Naime, da se Leko kojim slučajem našao u istoj situaciji kao Niko Kranjčar u Dinamu, odlučio bi se za prelazak u redove najljućeg rivala.

Leko je, odgovarajući na pitanja čitatelja Sportskih novosti, kazao kako nema tih novaca za koje bi otišao igrati u Dinamo, jer je Hajduk za njega "bio i ostao jedan i jedinstven". Ipak, postoji jedna situacija u kojoj bi se Leko odlučio za "modre".

"Učinio bih to samo kad bi mi se dogodilo ono što se dogodilo Kranjčaru u Maksimiru. Naravno, ne bih dopustio da me se podcjenjuje, tlači vrijeđa, a tu kalvariju je prošao Niko." – kazao je Leko, pa dodao kako to Niko nije zaslužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U takvoj situaciji u kakvoj je bio Niko logično je da bi promijenio dres." – zaključio je Leko.

Na zamolbu jednog čitatelja "Sportskih" Leko je komentirao izjavu Zdravka Mamića, koji je kazao da bi hrvatskoj reprezentaciji bilo bolje da umjero Ivana Leke i Nike Kranjčara igraju Jerko Leko i Igor Bišćan.

"Pa zna se odakle vjetar puše. Trebao bih se zabrinuti da je tu izjavu dao netko drugi. Mamića vode njegovi interesi. Nemam ništa protiv prezimenjaka kao ni Bišćana, ali njima ne treba podrška jednog Mamića." – kazao je Leko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara